megan nielsen

Megan Nielsen är ett australiensiskt företag som vi jobbat med från starten.

Designern på Megan Nielsen heter förstås samma namn, men kallar sig Meg. Hon designar symönster med vanliga människor i åtanke och brinner för att sy vackra kläder som du kan bära varje dag. Målet är att göra din egen eleganta garderob rolig och enkel, och Meg hjälper gärna till.

Megan Nielsen-mönster är professionellt utformade enligt branschstandarder och de är kompromisslösa när det gäller kvalitet. Varje design testas noggrant internt av ett team och externt av vanliga människor som älskar att sy (som du!). Pappersmönster levereras i ett vackert kuvert och är tryckta på mjukpapper av hög kvalitet, åtföljd av en lättanvänd instruktionsbroschyr för vägledning i varje konstruktionssteg med tydliga bilder och enkelt språk.

Megan Nielsen bryr sig verkligen om din personliga sömnadsresa och de tror på att erbjuda fantastisk kundtjänst. Tveka inte att kontakta dem om du har några frågor. På blogg, Instagram, Youtube, Facebook, Twitter och Pinterest finns också möjlighet att få kontakt med designern.

Megan Nilsen som är kristen engagerar sig etiskt och använder varumärket för att stödja humanitära frågor. En del av vinsten doneras till Asylum Seeker Resource Center, som tillhandahåller livsviktigt stöd till flyktingar som söker asyl i Australien, och World Vision som har många globala program för att hantera fattigdom och humanitära frågor. Företaget producerar också några produkter genom Freeset, en organisation som strävar efter att hjälpa kvinnor att undkomma könslaveri genom att erbjuda anställning i en skyddad verkstad under rättvisa handelsvillkor.

Många av Megan Nielsens mönster är populära t ex Byxan Flint, Klänningen Darling Ranges (se bild ovan) och byxkjolen Tania.

megan nielsen flintmegan nielsen wattlemegan nielsen tania