Fibre Mood

 1. Fibre Mood nr 15

  fibre mood 15 sommar

  Nu är det dags igen! Fibre Mood är tillbaka med massor av fantastiska nya sommarmönster och äkta måste-ha känsla! Vid första anblicken ser Alena ut som en enkel, avslappnad klänning med en rund halsringning och korta ärmar. På baksidan kommer du att upptäcka en elegant designad öppning. Med Chloë kommer du att trivas i de varma temperaturerna på sommaren. Var beredd på all beundran när du bär den här asymmetriska  toppen off-shoulder. Enkel, luftig, skön chic - det är A-line klänningen Dolly. Elegans på nolltid alls? Ezra pennkjolen gör tricket. Försök att para ihop den med Viola-toppen i samma tyg för en vinnande outfit. Onahs motto? Låt oss göra twist! Dessa byxor njuter av det knäppa livet med linning, trendigt asymmetriskt fäste, intressanta veck och naturligtvis har den fickor! Möt också Belle, Edda, Lou, Mae, Pipa och Vikki i sommarnumret av Fiber Mood.

  Just nu får du även 20% rabatt på vårens nummer av Fibremood nr 14 (gäller tom 7 juli)

  Fibre Mood tidningarna =>

  Läs mer »
 2. Fibre mood

  fibre mood

  Äntligen ett nytt magasin med mycket inspiration och community. Klart att du ska köpa det från oss!

  Fibre Mood erbjuder både tidskrifter och lösa pappersmönster, smart. De har sin bas i Belgien, och är inte bara en tidskrift utan en hel community finns att ta del av. De satsar mycket på video och online-information och sew alongs. Häng med!

  FÖR VEM?
  Sewistan - Hon som gillar att inspirera andra genom att dela med sig av alla slags sömnadstips & tricks med världen och hon är mycket stolt över sina hemsydda kläder. Sewista handlar om att skapa, dela och inspirera!

  SKAPA

  Det är sant; vi har kontroll över vår egen stil från och med nu och Fiber Mood kommer att lära dig att behärska konsten att göra dina egna kläder på ett originellt sätt. Tänk på oss som din personliga assistent, varje steg på vägen! Till exempel hjälper Fibre mood dig att välja rätt tyg och anpassa ett mönster så att du kan skapa ett unikt plagg som passar dig perfekt, både vad gäller storlek och stil. Vi tror passionerat att vem som helst kan skapa sin egen fantastiska privata garderob. 

  DELA MED SIG

  Dela med sig är generöst och omtänksamt. Fiber Moods aktiva community består av människor som delar din passion för sömnad. Du befinner dig i en grupp där du kan släppa loss alla dina frågor, kolla in andras skapelser och ha intressanta diskussioner om mönster. Du kan hitta en kalender med workshops nära dig.

  INSPIRERA

  Vi kan skriva om hur mycket vi vill inspirera dig men eftersom en bild är värd tusen ord har vi gjort en stämningsbok istället; det är fullt av inspirerande bilder och intressanta sömnads- och stickmönster. Gå till www.fibremood.com för att hitta alla våra tips & tricks, tydliga instruktioner, hjälp med tygval och stylingråd.

  Alla tidskifter  hittar du här:

  Läs mer »