OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Månadsarkiv: Oktober 2015

 1. Colette Patterns Wren

  Idag lanseras ett nytt mönster från Colette Patterns - Wren. En bra uppföljare till populära Moneta är detta mönster på feminin, stickad klänning i omlott-stil. Den kan sys som en ärmlös klänning, livstycket i omlott är utsmyckat med ett rynkat band vid halsen och kjol med 6-delar som slutar precis vid knäet. Det släta, strömlinjeformade utseendet på den här klänningen är perfekt för lager på lager, så det passar fint in i de kallare månaderna.

  En version med kort ärm finns också. Sy Wren i en färgglad bomull för den perfekta vardagsklänningen, eller sy detta mönster i en svart sidenjersey för den ultimata "lilla svarta".

  Wren

  Läs mer »
 2. Nyfiken på... Grainline Studio

  Grainline studio, ett nytt varumärke hos oss! Det är en mönsterbutik med moderna mönster i framkant som passar perfekt in i din garderob. Alla mönster utarbetas med en modern passform och de är extra noga med att ge tydligt illustrerade instruktioner som är lätta att följa, för att säkerställa en professionell finish. Grainline Studio började som en personlig blogg av Jennifer Beeman, designern bakom mönstren. Det expanderade i mitten av 2011 med ett första mönster, Tiny Pocket Tank, efter att ha fått många förfrågningar om mönstren till plaggen hon skapat för sig själv. Jennifer har studerat modedesign på Columbia College där hon fokuserade på mönsterkonstruktion och teknisk design.

  Grainline Studio

  Läs mer »