OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Symönster på svenska

Vår affärsidé går ut på att importera en stor mängd symönster från vårt världsomspännande nätverk och länder som Tyskland, USA, Kanada, Australien, Danmark, Finland, Norge, och Storbritannien. Det innebär att många av våra mönster är på engelska och tyska i vårt sortiment. Tyvärr finns det inte alltid översättningar till svenska. Våra kunder påpekade detta för oss och självklart ska vi även erbjuda mönster på svenska. Senaste åren har det vuxit fram många designers i Sverige och Norden som ger ut sina mönster på svenska. (Oftast inriktar de sig även på den internationella marknaden och väljer att göra mönster på engelska). Vi är glada att kunna erbjuda symönster även från dessa Nordiska mönstertillverkare.

Vill du ha mönster på svenska rekommenderar vi The Assembly Line, Sewingheartdesign, Hallonsmula Design, MW Patterns, Made by Runi och Ottobre Design samt Burda.

Norden

Det finns många andra populära nordiska mönstertillverkare, inte minst ONION från Danmark som designar mestadels i stickade tyger. Tyvärr är ONIONs mönster bara på danska. Från Danmark kommer även Minikrea, Line2Line och Wardrobe by me, mönster översatta till engelska. I finland har vi populära mönstertidningen Ottobre Design som är på svenska om den inte är utsåld, då erbjuder vi nytryck på engelska. Named Clothing är också finskt och i Norge har vi Ida Victoria finns också, mönster på norska som vi säljer. 

designer svensk