Blogg

 1. Papercut Patterns +plus

  Papercut patterns curve

  Papercut patterns introducerar en nyhet som är symönster med utökade storlekar på de mest populära modellerna.

  • Tula curve pants
  • Solar curve tee
  • Pinnacle curve top
  • Nova curve coat
  • Juno curve jacket
  • Array curve top

  Här finns hela Curve kollektionen =>

  Läs mer »
 2. Vogue ny kollektion

  Vogue symönster vår

  Vi har fått in en ny kollektion från Vogue. Denna tillhör våren 2021, men passar bra även i höst. Festkläder, byxor, skjortor och även ytterplagg för höst/vår är exempel på plagg som du hittar här. Två mönster kanske du känner igen sen tidigare, då det är omtryck av populära mönster från "Vogue Easy Options".

  Läs mer »
 3. Burda höst/vinter 2021

  Burda symönster höst 2021

  Nu har vi börjat lägga in den stora nya kollektionen som vi har fått från Burda.

  Symönster som passar bra i höst och vinter. Sy byxor, kappor, klänningar och goa kläder för fredagsmys! Till och med vovven ska få det varmt och skönt.

  Burda höst/vinter 2021

  Läs mer »
 4. Höst 2021

  Tessuti symönster London Coat

  De börjar komma in symönster på kappor inför hösten och snart börjar skolan igen... Fina mönster på kappor från Tessuti har vi fått in. Och mycket mer är på gång såklart. Kolla in höstens symönster!

  Läs mer »
 5. Simplicity ny kollektion

  simplicity vårkollektion 2021

  Vi har fått in en ny kollektion från Simplicity. Amerikanarna är alltid lite långsamma med att distribuera sina mönster och denna tillhör tidig vår -21.

  Simplicity vårkollektion 2021

  Läs mer »
 6. Symester

  symester 2021

  Ska du sy i sommar? Vi önskar er en riktigt go "symester" 2021 genom att hålla öppet hela sommaren.

  Vi levererar varor 2-3 gånger per vecka.

  Köpvillkor

  Läs mer »
 7. Fibre Mood nr 15

  fibre mood 15 sommar

  Nu är det dags igen! Fibre Mood är tillbaka med massor av fantastiska nya sommarmönster och äkta måste-ha känsla! Vid första anblicken ser Alena ut som en enkel, avslappnad klänning med en rund halsringning och korta ärmar. På baksidan kommer du att upptäcka en elegant designad öppning. Med Chloë kommer du att trivas i de varma temperaturerna på sommaren. Var beredd på all beundran när du bär den här asymmetriska  toppen off-shoulder. Enkel, luftig, skön chic - det är A-line klänningen Dolly. Elegans på nolltid alls? Ezra pennkjolen gör tricket. Försök att para ihop den med Viola-toppen i samma tyg för en vinnande outfit. Onahs motto? Låt oss göra twist! Dessa byxor njuter av det knäppa livet med linning, trendigt asymmetriskt fäste, intressanta veck och naturligtvis har den fickor! Möt också Belle, Edda, Lou, Mae, Pipa och Vikki i sommarnumret av Fiber Mood.

  Just nu får du även 20% rabatt på vårens nummer av Fibremood nr 14 (gäller tom 7 juli)

  Läs mer »
 8. Nya mönster till WBM kollektionen

  Wardrobe by me nyheter

  Goda nyheter! 4 nya symönster har lagts till Wardrobe by Me kollektionen. Dessa plagg är en klänning Freedom dress, blusen Tropicana och en bralette till dam. Och killarna får mönster på sommarbyxor och shorts!

  Tropicana skjorta/blus
  Ett perfekt systerplagg till den populära Tropical shirt, inklusive en Youtube-video med steg-för-steg-videoinstruktioner.

  WBM Bralette
  Bralette är en bh med bra passform med enkla instruktioner för storleksjusteringar OCH en Youtube-video med stegvisa videoinstruktioner.

  Freedom dress
  Trendig klänning för sommaren. Sys i  vävt tyg, inklusive en Youtube-video med steg-för-steg-videoinstruktioner.

  Sommarbyxor och shorts till herr
  Herrsommarbyxan blev ett bästsäljande symönster förra året. En vävd byxa med dragkedja, perfekt för säsongens linnetrend.

  Läs mer »
 9. Butterick ny kollektion

  Butterick ny kollektion

  Nu har vi fått in en ny kollektion från Butterick. Det är somriga mönster som vi längtat efter.

  Kollektionen är kraftigt försenad och tillhör sommaren 2020.

  Läs mer »
 10. Ottobre 2/2021

  Ottobre 2/2021

  Snart är det sommar!

  Ottobre designs sommarutgåva är klar för att skickas ut i världen. Våren har ju kommit, och sommaren kommer fortare än du anar. Det nya numret för damer innehåller en komplett vår- och sommarkollektion som passar alla.

  Mönstren görs med ett brett storleksspann och tidningen innehåller modeller både för sommarvardagarna som till festligare tillfällen. Materialen i plaggen är fräscha, lättskötta naturfibrer som bomull och linne samt svala viskostyger.

  Nybörjaren kan prova på att sy enkla basmönster som t ex en fin jerseytröja, raka bomullsbyxor eller en klänning i fyrkantig modell. Sedan är det enkelt att fortsätta med att sy en "workwear" jacka eller en maxiklänning med mycket vidd. Denna härliga kollektion innehåller arton fina modeller som väntar på att bli sydda!

  ottobre 2/2021

  Kläder för promenader på varm

  Läs mer »
Page