Blogg

 1. Öppettider i sommar

  Öppettider i sommar

  Sommar 2022

  Vi kommer att ha öppet hela sommaren, men med något längre leveranstider. Vi kommer att skicka varor varje vecka, ibland två gånger per vecka.

  Leveransdagar:

  Vecka 24, 25, 26 måndag och torsdag

  27, 28, 29, 30 måndagar

  31, 32 måndag och torsdag

  Läs mer »
 2. Simplicity våren 2022

  simplicity vår

  Simplicity tidig vår nya mönster

  Hittar du här =>

  Läs mer »
 3. Vogue vår

  Vogue vår

  Vi har fått en vårkollektion från Vogue. Här hittar vi många fina plagg att sy från denna. Allt i från en slående festklänning designad av Badgley Mischka till mer praktiska vardagsplagg - blusar och byxor, shorts. 

  Kavajer med tillhörande kjol eller byxor, ytterplagg, korsett och mycket annat fint är plagg som du kan sy ur denna kollektion, allt med den där rätta Vogue-känslan.

  Läs mer »
 4. Egensytt

  våra kunder

  Eva heter jag, jag bor i en lägenhet i stan och har ett ställe på landet där jag kan påta i trädgården och plocka blommor.

  Färg är viktigt för mig, både i mitt hem och för mina kläder. Samtidigt har jag höga krav på material. Det ska vara kvalitet för att uppnå den där rätta känslan. Jag syr helst i linne, ull och bomull av bra kvalitet, så att plaggen håller i många år.

  Läs mer »
 5. Sytokig

  våra kunder Eriks

  Mitt namn är Erika och jag jobbar som projektledare. Jag har precis gift mig och flyttat in i en villa. Jag känner mig väldigt kreativ för det mesta. Att renovera, fixa, baka och sy är hobbies som jag ägnar mig åt.

  Timmarna vid symaskinen kan bli många då jag är något av en perfektionist. Samtidigt som det vackra och charmiga är att det inte är så perfekt alltid.

  Läs mer »
 6. Hållbar garderob

  våra kunder elsa hållbart mode

  Jag heter Elsa, är en ung student som gillar att hålla på med kläder och mode. Hållbarhet är viktigt för mig, och jag försöker leva hållbart på så många områden jag kan.

  Ordet mode gillar jag inte egentligen, det för tankarna till en industri där kvinnor och barn far illa och mår dåligt.

  Med kläderna vill jag skapa min egen stil som jag är ensam om. Jag vill vara unik på utsidan precis som insidan är. Därför syr jag.

  Läs mer »
 7. Atelier Jupe

  atelier jupe

  Nytt varumärke hos oss är Atelier Jupe.

  Atelier Jupe är ett Belgienbaserat symönsterföretag som även säljer tyger. Hos dem kan hitta symönster och tyger för mode som du skapar själv. De erbjuder en mängd enkla och
  moderna mönster för att sy. Utmärkande är den europeiska designen, praktiska mönster som är lätta att använda. 

  Atelier Jupe har varit verksamma sedan 2015 och vill gärna dela glädjen att sy med dig. 

  Deras symönster kan du köpa hos fagert från och med nu.

  Läs mer »
 8. Vårens symönster från Wardrobe by me

  wardrobe by me

  Danska Wardrobe by me har släppt sex mönster från tryckeriet till dam och herr.

  Videoinstruktioner finns till några av modellerna. Kanske minns du Freedom dress från förra året som blev en stor hit.

  Mönster är på engelska.

  Läs mer »
 9. Joli Lab

  Joli lab symönster
  Nytt varumärke som har hittat till oss är Joli Lab. 
   
  Dessa syönster skapade och tryckta i Frankrike. Joli Lab är ett företag som skapar symönster för kvinnor och samlar en community med över 35 000 följare på Instagram.
   
  Företaget började sin verksamhet 2019, så varumärket har vuxit snabbt och kan i dagsläget erbjuda fler än 25 symönster för kvinnor!
  Målet är att utveckla ett nytt sömnadsmönster varje månad, vilket gör att designern kan erbjuda nya produkter regelbundet. Efter många förfrågningar från butiker säljer man nu med hjälp av återförsäljare. Fagert är den Svenska återförsäljaren av dessa mönster. 
   
  Mönstren är moderna, feminina med en fransk touch. Flera anpassningsalternativ som föreslås i varje mönster, för att få till en helt unik handgjord garderob.
   
  Många gratis tutorials finns på Joli-lab-bloggen och videoinstruktioner finns till några av mönstren.
  joli lab

  Läs mer »
 10. Burda katalogmönster 2022

  Burda vår sommar

  Nu har vi fått in nya mönster från Burda inför vår och sommar 2022. Ungefär 50 nya mönster till dam och 10 barnmönster finns i kollektionen.

  Läs mer »
Page