Månadsarkiv: Januari 2015

 1. Sjalen Inge

  När det kommer snöblandat regn på tvären, som det gjorde idag önskar jag att jag hade en sån här go sjal att ta på mig när jag kommer hem. Nyhet från Mamu Design. Finns i PLUS-storlekar.

  Mamu Design Inge

  Läs mer »
 2. Nyhet hos oss: Tilly & the Buttons

  Vi är glada att presentera ett nytt varumärke hos oss - Tilly & the Buttons.

  Londonbaserade Tilly & the Buttons skapar underbara, lättanvända steg-för-steg-guider till att sy dina egna kläder.  Med instruktioner och foton som visar varje steg, så hjälper dessa symönster dig att skapa vackra kläder som du kan vara stolt över att säga att du gjort till dig själv - även om du är en nybörjare.

  Läs mer »
 3. Tävling! Vinn Jennys bok

  Nu firar fagert snart födelsedag och vi tänkte dela ut en bok som present till någon av våra kunder. Vill du vara med och tävla? Det är enkelt. Genom att kommentera detta inlägg så är du med i utlottningen av boken Sy! Urban Collection av Jenny Hellström. Fram till den 31 januari kan du vara med och tävla. Vinnaren dras den 2 februari. Vinstens värde ca 280 kr. I din kommentar vill jag att du svarar på frågan: Vad ligger högst på listan av det som måste sys under 2015? Lycka till!

  Tävlingen är avslutad.

  sy_urban

  Läs mer »
 4. Marcy & Kathrine Tilton

  Systrarna Katherine och Marcy Tilton arbetar tillsammans i deras studios som ligger ute på landet utanför Oregon, USA. Marcy är en passionerad sömmerska och mönsterdesigner på Vogue. Hon har även en inspirerande hemsida där man kan se hennes samling av vackra tyger (marcytilton.com). Katherine designar sin egen linje av mönster för Butterick och Vogue och undervisar i kreativa workshops med fokus på sömnad och design.

  Senaste symönsternyheterna ser du nedan:

  Vogue 9057Butterick 6101

  Läs mer »