OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Leverans

Vi skickar med PostNord.

Dina varor levereras som brev (1-2 mönster) eller varubrev (över 250 g) och är oftast så litet att det levereras direkt i din brevlåda. Om brevet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

Vi skickar leveranser 3 gånger per vecka, i regel varje måndag, onsdag och fredag. Postnord tar några dagar på sig att leverera och du får ett mejl från oss dagen det överlämnats till Postnord.

Räkna med 3-5 arbetsdagars total leveranstid. Oftast levererar vi snabbt, vi har ca 3000 varor i lager. Kontakta oss gärna vid brådskande leveranser så kan vi kanske skynda på lite extra. 

Under sommaren har vi begränsade öppettider vilket påverkar leveranstiden. Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå pga PostNord. Numera delar Postnord ut varannan dag istället för varje dag, vilket påverkar leveranstiden.

Adressuppgifter

Det är du som kund som ansvarar för att adressen som du anger vid ordertillfället stämmer. Det ska vara din folkbokföringsadress. Kontrollera adressen på din orderbekräftelse och hör av dig till oss om något är fel där, så rättar vi till det i så fall. Bor du i lägenhet? Ange lägenhetsnummer. Om vi måste skicka ut ordern flera gånger på grund av felaktiga adressuppgifter, kan vi debitera dig som kund för merkostnaden.