Sewaholic

 1. Favorit i repris

  Nu är den här (igen)! Bra tajmat inför höstsäsongen - Minoru jackan från Sewaholic. Leverantören har låtit göra nytryck på 4  populära mönster: 1103 Minoru, 1402 Belcarra, 1202 Cambie och 1201 Renfrew. Och det är vi glada för!

  1103 1103 1103    

  Läs mer »
 2. Sewaholic nyheter

  1501 - Granville skjortan är en figursydd skjorta med knappar fram och valfria fickor och långa ärmar med skräddarsydd knappslå och manschetter.

  1502 - En modern tolkning av den klassiska blusen. Oakridge-blusen är en figursydd blus med knappar fram och en formad nederkant.

  1503 - Davie klänningen är så bekväm som en t-shirt, men mer elegant! Smickrande trikåklänning med prinsess-sömmar. Inga knäppningar gör det lätt att dra på och gå! En titthåls-urringning bak. 

  Läs mer »
 3. Höstmönster från Sewaholic

  Låt oss presentera två nyheter från Sewaholic: Passar bra nu när vi går mot höst.

  Sewaholic YaletownSewaholic Rae

  Yaletown - En omlottklänning eller blus har en smickrande överlappande urringning, men kjolen nertill är ett stycke. Korta fladder-ärmar är bekväma att bära och balanserar upp bredare höfter. Bältet täcker den elastiska resoren i midjan. En valfri knapp och ögla på framsidan vid halsen hindrar fronten från att avslöja för mycket. Du kan också hoppa över knappen och bära ett linne under. Dolda innersömsfickor. Kjolen Rae är designad för nybörjare. Det finns lodräta sömmar längs framsidan, baksidan och

  Läs mer »