Sy till henne

  1. Sy till Jul

    apron dress assembly line

    Letar du symönster till Julklänning? Vi har taggat upp produkter till julklänningar och festkläder till barn och herr. Även jultomtedräkter och annat som hör julen till hittar du här.

    Vi har valt mönster som tidigare varit populära att sy till Jul. Till barnen är det främst madickenklänningar och mer traditionella förklädesklänningar.

    Även förkläden är något som många syr till jul.

    Funderar du på att sy julklappar? Då kan det vara ide att leta mönster under kategorin Gosedjur/leksaker eller kanske accessoarer

    Läs mer »
  2. Burda vår- och sommarkatalog

    Nu är den här Burdas nya katalog för vårens och sommarens mönster 2019. 60 nya fräscha mönster till vuxen och barn.

    Burda katalog 2019

    Burda katalog 2019

    Burda Katalogen 2019 med modeller av symönster för DIY för honom och henne och baby och barn! Burda-katalogen erbjuder ett brett utbud av mönster för klänningar, kjolar, byxor, jackor, kappor, skjortor, blusar, tunikor och festkläder till balen och brudkläder. Upptäck nu mer än

    Läs mer »
  3. Nytt höstnummer från Ottobre Design

    Nu finns höstens nummer från Ottobre Design hos oss. Ottobre Design 5/2017. Sedan tidigare har vi även höstens nummer till barn Ottobre Design 4/2017. Vi har även tagit hem höstnummer från tidigare år, populära upplagor. (Länkar till dessa finns längre ner på sidan)

    Alla tidskrifter från Ottobre Design >>

    Ottobre Design 5/2017

    Läs mer »
  4. Sy sköna byxor till semestern

    Sy sköna byxor att chilla i på semestern!

    Farbenmix Ana

    Jalie 3676

    Minikrea 70335

    Onion 4030

    Annan Design Linda

    Läs mer »
  5. Bästa klänningsmönstret?

    Bästa klänningsmönstret var det någon som frågade efter: Och det är ju inte så enkelt att svara på, det kan bero på så mycket personliga preferenser, kroppsform och hur skicklig du är på att sy. Här nedan har vi plockat fram några favoriter i alla fall:

    Bästa klänningsmönster:

    Moneta (Colette Patterns Moneta)

    Ceciliaklänning (Onion 2035)


    Bästa

    Läs mer »
  6. Burda sommarens klänningsmönster

    B6538 B6520 B6511 B6510

    Nu har vi lagt upp symönster på sommarklänningar från Burda.

    Läs mer »
  7. Onion nyheter

    Onion nyheter

    Vi inleder året med några trevliga nyheter från Onion i dansk design:

    1051 jacka/kappa med sjalkrage. Ett mönster som passar till alla vackra tyger. Modellen är överdimensionerad, med en fin kort sjalkrage - den är mycket enkel att sy, utan foder.

    2068 Klänning med markerad midja i trikå. Fint skuren med fler fina detaljer som sitter vid halsen, volanger i ärmarna och sidofickor. Modellen ser ut som om det är en topp och en kjol, men i själva verket är det en enhet.

    2069 Klänning i korsettsnitt för stickade tyger. En riktigt spännande klänningsvariant med korsettsnitt. Kombinera gärna tyger i denna modell.

    2070 70-talsklänning i stickat. Ren 70-tals retrostil på den här klänningsvarianten.

    9004 70-talsklänning

    Läs mer »
  8. Milchmonster mönster till barn och vuxen

    Milchmonster Frida 2.0 Milchmonster Lupita Milchmonster Mimo Milchmonster Toni

    Läs mer »
  9. Dottie Angel

    Charmig designer för Simplicity är Dottie Angel. Mest känd för sin klänning "Dottie Angel Frock" (Simplicity 1080). Nu har hon släppt fler mönster, bl a på en förklädesklänning. Jag blev lite nyfiken på designern och besökte hennes blogg. Där kan man läsa:

    Dottie Angel bor i en gammal sliten stuga med utsikt över havet. Hon har två husvagnar på gården, en är hennes ateljé och i den andra säljer hon sin samling av vintage-prylar. Hennes åtta barn är skolade hemma och de tillbringar dagen ute, springer barfota och på kvällen sitter de framför brasan och lär sig hantverk. Hon har många djur - kycklingar, sju räddade vinthundar och en skäggig drake som heter STIG ... Dottie tillbringar de flesta dagar klädd i en vintageklänning som tillhörde

    Läs mer »
  10. Tina Givens - sy kläder i linne

    Nytt mönster från Tina Givens och lite påfyllning på de andra. :-)

    4f479a_3975b01b0c714639bc187748af4a9016~mv2_d_1677_2592_s_2

    Läs mer »
Page