Månadsarkiv: Juni 2021

 1. Fibre Mood nr 15

  fibre mood 15 sommar

  Nu är det dags igen! Fibre Mood är tillbaka med massor av fantastiska nya sommarmönster och äkta måste-ha känsla! Vid första anblicken ser Alena ut som en enkel, avslappnad klänning med en rund halsringning och korta ärmar. På baksidan kommer du att upptäcka en elegant designad öppning. Med Chloë kommer du att trivas i de varma temperaturerna på sommaren. Var beredd på all beundran när du bär den här asymmetriska  toppen off-shoulder. Enkel, luftig, skön chic - det är A-line klänningen Dolly. Elegans på nolltid alls? Ezra pennkjolen gör tricket. Försök att para ihop den med Viola-toppen i samma tyg för en vinnande outfit. Onahs motto? Låt oss göra twist! Dessa byxor njuter av det knäppa livet med linning, trendigt asymmetriskt fäste, intressanta veck och naturligtvis har den fickor! Möt också Belle, Edda, Lou, Mae, Pipa och Vikki i sommarnumret av Fiber Mood.

  Just nu får du även 20% rabatt på vårens nummer av Fibremood nr 14 (gäller tom 7 juli)

  Läs mer »
 2. Nya mönster till WBM kollektionen

  Wardrobe by me nyheter

  Goda nyheter! 4 nya symönster har lagts till Wardrobe by Me kollektionen. Dessa plagg är en klänning Freedom dress, blusen Tropicana och en bralette till dam. Och killarna får mönster på sommarbyxor och shorts!

  Tropicana skjorta/blus
  Ett perfekt systerplagg till den populära Tropical shirt, inklusive en Youtube-video med steg-för-steg-videoinstruktioner.

  WBM Bralette
  Bralette är en bh med bra passform med enkla instruktioner för storleksjusteringar OCH en Youtube-video med stegvisa videoinstruktioner.

  Freedom dress
  Trendig klänning för sommaren. Sys i  vävt tyg, inklusive en Youtube-video med steg-för-steg-videoinstruktioner.

  Sommarbyxor och shorts till herr
  Herrsommarbyxan blev ett bästsäljande symönster förra året. En vävd byxa med dragkedja, perfekt för säsongens linnetrend.

  Läs mer »