Tilly & the Buttons

 1. Thea nyhet

  Thea nyhet

  Nyhet från Tilly and the Buttons är byxmönstret Thea. En utsvängd byxa med flera varianter på ficka. Kommer i många storlekar 34-62 och det finns videoinstruktioner på hur du syr gylfen och fickorna.

  Andra populära mönster från samma utgivare är Agnes top, Stevie dress, Indigo tunic, Billie sweatshirt och många fler som du hittar här=>

  Läs mer »
 2. Tilly and the Buttons - veckans varumärke

  Tilly and the buttons Lotta

  Veckans varumärke är Tilly and the Buttons, och de har precis släppt ett nytt klänningsmönster som är mångsidigt och enkelt att sy - Lotta.

  Londonbaserade designern bakom heter förstås Tilly, och här är hennes historia:

  I början av 2010 fick hon en utmaning av en vän att starta en blogg om sömnad. Hon döpte bloggen till sitt egen namn Tilly och la även till "the buttons" för att zooma in på området sömnad.

  Efter tio år finns bloggen fortfarande kvar och en lever i högsta grad! Den har utvecklats med åren och kompletteras nu av både symönster, böcker och ett team anställda.

  Bloggandet var i början ett sätt att komma i kontakt med sömnadsintresserade och få självförtroende för att fortsätta sy. Efter ett tag märkte hon att det fanns många som skulle vilja börja sy, men inte vågade eftersom instruktionerna som man fick med var svåra och skrämma

  Läs mer »
 3. Nytt mönster från Tilly & the Buttons

  Nytt symönster från Tilly & the Buttons - Marigold.  Det här är faktiskt två symönster i ett! Sy upp en snygg byxdress (jumpsuit) eller ett par vardagsbyxor med detta enkla mönster. Avslappnade pegg-formade byxor är enkla att sy ihop över höften, med sneda fickor och avsmalnande ben. Midjan har mild formning av veck och stygn, fastsatt i en resår.

  MarigoldMarigold

  Läs mer »
 4. Prova nyheter från Tilly and the Buttons

  Två vårfräscha nyheter från Tilly & the Buttons är kjolen Dominique och klänningen Martha. Härliga mjuka bekväma plagg att bära just nu!

  DominiqueMartha

  Läs mer »
 5. Sy sommartoppar i trikå

  Nu har vi fått in två nyheter som är bra grundläggande mönster i sommar för att sy dina favorit-toppar!

  AgnesLady Mariella

  Läs mer »
 6. Nyhet hos oss: Tilly & the Buttons

  Vi är glada att presentera ett nytt varumärke hos oss - Tilly & the Buttons.

  Londonbaserade Tilly & the Buttons skapar underbara, lättanvända steg-för-steg-guider till att sy dina egna kläder.  Med instruktioner och foton som visar varje steg, så hjälper dessa symönster dig att skapa vackra kläder som du kan vara stolt över att säga att du gjort till dig själv - även om du är en nybörjare.

  Läs mer »