Farbenmix

 1. Klimperklein

  Nu kan du köpa mönster från tyska Klimperklein hos oss. (Tillverkas av Farbenmix) Fina mönster till baby och småbarn hittar du där.

  Klimperklein tunika Kliperklein byxa klimberklein Jacka

  Läs mer »
 2. Nyheter från Farbenmix

  Mamacita, La Playa och Rosita är nyheter från Farbenmix och designern som heter Bienvenido Colorido. Dessa mönster har tidigare funnits som PDF men finns nu på print! Vi är så glada för detta. Mamacita - en mysig luvtröja finns i storlekar upp till 60.

  mamac rosita playa

  Läs mer »
 3. Nyheter från Tyskland

  Några nyheter från Farbenmix och designern MiaLuna är barnjackan Jace, Lady Carolyn en tröja med fina detaljer. Kjolen Kenya och överdelen Pepe (som finns för både dam och herr)  är också fräscha nyheter från MiaLuna. MiaLuna en designer för dig som gillar att sy i trikå. Videoinstruktioner på Youtube finns till hennes symönster.

  Jace Mr Pepe Carolyn Lady Pepe

  Läs mer »
 4. Sy sommartoppar i trikå

  Nu har vi fått in två nyheter som är bra grundläggande mönster i sommar för att sy dina favorit-toppar!

  AgnesLady Mariella

  Läs mer »
 5. Dekorband nyhet hos oss

  Nu inleder vi våren med några snygga dekorband från Farbenmix. Materialet är ren polyester som är certifierad enligt Öko-Tex 100, av högsta klass. Den är godkänd för babyprodukter och "blöder" inte. Går att stryka på den försiktigt på lägsta nivå. Med dessa band kan du göra dina sydda saker ännu snyggare, personligare och dekorativa. Dekorband>>

  Dandy dance sweet dekorbandFancy Dress Sea dekorban

  Läs mer »