OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Svenska mönster

  1. Unisex Urban

    Spännande nyheter från Svenska mönster:

    texas-2

    Tygtokig i samarbete med Svenska Mönster lanserar en androgyn, unisex sömnadsmönsterkollektion för barn och vuxna.

    Kollektionen heter Unisex Urban, består av lättsydda minimalistiska sömnadsmönster i rena, råa, enkla linjer och oväntade skärningar som tillsammans skapar en grafisk och kontroversiell stil. Plaggen bärs lätt tillsammans med befintlig garderob för att uppnå en mer avslappnad urban-stil.

    Tanken med den androgyna kollektionen är att använda en monoton färgpalett i svart och vitt för att skapa en personlig uttrycksfull urban-styling för både barn och vuxna.

    Materialval är sweatshirt, singeljersey och bomullstrikå

    Läs mer »
  2. Fler symönster på svenska

    Vi lyssnar på våra kunder och breddar därför vårt sortiment av mönster på svenska. Vi har sedan tidigare Sophias Ateljé, Ottobres tidningar och nyligen lanserade AnnAn Design som är på svenska, samt översättningar på vissa varumärken som t ex Burda. Nu startar vi även upp försäljning av Svenska Mönster.

    Svenska mönster satsar på helsvenska symönster i många storlekar, med nordisk design och sybeskrivningar på svenska. Mönstren designas, tecknas, konstrueras och trycks i begränsad upplaga. Mönsterarken håller mycket hög kvalitet på miljövänligt 90 grams vitt papper i 100% skala. Varje storlek har sin egen färg - lätt att hitta och rita av. Storlekarna tas fram efter de absolut senaste måttlistorna som finns, framtagna av

    Läs mer »