Månadsarkiv: Juni 2015

 1. Fagra sommartider

  Information om öppettider sommaren 2015: Vi kommer att ha begränsade öppningstider under vecka 26-28. Under denna period kommer vi att skicka leveranser följande datum: 22/6, 2/7 och 10/7. Vecka 29-31 jobbar vi på som vanligt, men några av våra leverantörer har stängt och därför kommer det att vara utplockat på lagret.

  Vi önskar alla en skön sommar!

  Semester

  Läs mer »
 2. Sy sommartoppar i trikå

  Nu har vi fått in två nyheter som är bra grundläggande mönster i sommar för att sy dina favorit-toppar!

  AgnesLady Mariella

  Läs mer »
 3. Nytt varumärke Tina Givens

  Nu presenterar vi ännu ett nytt varumärke hos oss, som vi tror kommer att komplettera vårt utbud på ett bra sätt. Tina Givens designar romantiska kläder i naturmaterial med en historisk touch.

  Så här säger Tina Givens själv om sitt designarbete: Min garderob är fylld med dessa plagg som jag har gjort för mig, och jag älskar var och en. När man själv får välja blir det plagg som är roliga och lätta att sy ... det handlar om glädjen av att sy eller hur? Men jag tänker också att leverera ett elegant sätt att skapa själv. Du är vacker och så unik, och jag uppmuntrar dig att uttrycka din personlighet. Jag hyllar alla oss kvinnor som älskar att uttrycka vilka vi är, oavsett storlek och kroppsform. Jag tror på komfort, vackert tyg och en avslappnad teknik för sömnad. Vi använder

  Läs mer »
 4. Nytt varumärke hos oss

  Nytt varumärke hos oss är Victory Patterns. Deras symönster är skapande av Kristiann Boos, en designer och mönsterskapare med sin bas i Toronto, Kanada. Efter att ha jobbat med undervisning i sömnad i ett antal år, beslutade hon sig för att skapa en linje av symönster som skulle ha känslan av modern stil och det skulle vara roligt att jobba med. Under 2011 lanserade Victory Patterns sitt första PDF-mönster och expanderade under 2013 med lanseringen av tryckta mönster.

  Victory Patterns ChloeVictory Patterns Lola

  Läs mer »