Nu presenterar vi ännu ett nytt varumärke hos oss, som vi tror kommer att komplettera vårt utbud på ett bra sätt. Tina Givens designar romantiska kläder i naturmaterial med en historisk touch.

Så här säger Tina Givens själv om sitt designarbete: Min garderob är fylld med dessa plagg som jag har gjort för mig, och jag älskar var och en. När man själv får välja blir det plagg som är roliga och lätta att sy ... det handlar om glädjen av att sy eller hur? Men jag tänker också att leverera ett elegant sätt att skapa själv. Du är vacker och så unik, och jag uppmuntrar dig att uttrycka din personlighet. Jag hyllar alla oss kvinnor som älskar att uttrycka vilka vi är, oavsett storlek och kroppsform. Jag tror på komfort, vackert tyg och en avslappnad teknik för sömnad. Vi använder många olika tyger i våra symönster och har en stor kärlek till 100% linne, bomull och fjäderlätta voile, siden, organza, och även trikå ...

ZeldaRosaPrairie Tina Givens