OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Våra kunder

 1. Egensytt

  våra kunder

  Eva heter jag, jag bor i en lägenhet i stan och har ett ställe på landet där jag kan påta i trädgården och plocka blommor.

  Färg är viktigt för mig, både i mitt hem och för mina kläder. Samtidigt har jag höga krav på material. Det ska vara kvalitet för att uppnå den där rätta känslan. Jag syr helst i linne, ull och bomull av bra kvalitet, så att plaggen håller i många år.

  Läs mer »
 2. Sytokig

  våra kunder Eriks

  Mitt namn är Erika och jag jobbar som projektledare. Jag har precis gift mig och flyttat in i en villa. Jag känner mig väldigt kreativ för det mesta. Att renovera, fixa, baka och sy är hobbies som jag ägnar mig åt.

  Timmarna vid symaskinen kan bli många då jag är något av en perfektionist. Samtidigt som det vackra och charmiga är att det inte är så perfekt alltid.

  Läs mer »
 3. Hållbar garderob

  våra kunder elsa hållbart mode

  Jag heter Elsa, är en ung student som gillar att hålla på med kläder och mode. Hållbarhet är viktigt för mig, och jag försöker leva hållbart på så många områden jag kan.

  Ordet mode gillar jag inte egentligen, det för tankarna till en industri där kvinnor och barn far illa och mår dåligt.

  Med kläderna vill jag skapa min egen stil som jag är ensam om. Jag vill vara unik på utsidan precis som insidan är. Därför syr jag.

  Läs mer »