Månadsarkiv: Augusti 2016

 1. Nytt svenskt (!) varumärke hos oss

  Vi är glada att presentera ett nytt varumärke hos oss som dessutom är svenskt! Designern Anna-Karin Andersson (AnnAn Design) började med att producera kläder i linne 2006. Tio år senare tar hon nya steg med AnnAn Design.

  Nu produceras inte längre klädesplagg i linne, istället finns de fina modellerna tillgängliga som symönster! Och du kan själv sy de plagg du önskar i valfritt material. Det finns även en serie modeller som lämpar sig för stickade tyger.

  Alla mönster trycks på randigt papper ( trådrakt ), en storlek per mönster vilket gör det lätt att klippa ut mönsterdelarna. Några modeller har två storlekar, det står angivet vid respektive modell. De flesta av modellerna är generösa i storleken. Syr man i linne växer linet när man använder det och därför är

  Läs mer »
 2. Nytt mönster från Tilly & the Buttons

  Nytt symönster från Tilly & the Buttons - Marigold.  Det här är faktiskt två symönster i ett! Sy upp en snygg byxdress (jumpsuit) eller ett par vardagsbyxor med detta enkla mönster. Avslappnade pegg-formade byxor är enkla att sy ihop över höften, med sneda fickor och avsmalnande ben. Midjan har mild formning av veck och stygn, fastsatt i en resår.

  MarigoldMarigold

  Läs mer »
 3. Nytt nr av Ottobre Design till barn

  Ottobre Design 4/2016Ottobre 4/2016

  Läs mer »