Månadsarkiv: November 2016

 1. Unisex Urban

  Spännande nyheter från Svenska mönster:

  texas-2

  Tygtokig i samarbete med Svenska Mönster lanserar en androgyn, unisex sömnadsmönsterkollektion för barn och vuxna.

  Kollektionen heter Unisex Urban, består av lättsydda minimalistiska sömnadsmönster i rena, råa, enkla linjer och oväntade skärningar som tillsammans skapar en grafisk och kontroversiell stil. Plaggen bärs lätt tillsammans med befintlig garderob för att uppnå en mer avslappnad urban-stil.

  Tanken med den androgyna kollektionen är att använda en monoton färgpalett i svart och vitt för att skapa en personlig uttrycksfull urban-styling för både barn och vuxna.

  Materialval är sweatshirt, singeljersey och bomullstrikå som är bekväma, slitstarka och grund­läggande material för vardagsanvändning. Som en extra dimension till varumärken Tygtokig och Svenska Mönster så går en del av vinsten för varje sålt mönster till olika projekt runt om i världen för att hjälpa människor i nöd.

  uni3-2

  Plaggen som ingår i kollektionen är en tröja - Urban Tee, en långkofta Urban hoodie och en byxa Urban pants.

  Läs mer »
 2. Black friday

  Söker du efter bra priser på symönster? Besök vår rea som är extra påfylld på grund av fredagens "Black Friday" tema.

  blackfriday

  Läs mer »
 3. Kwik Sew kampanj

  Vi har kampanjpris (40 % rabatt) på Kwik Sew mönster t o m den 15 dec. Passa på att fynda! Kanske ska du handla några symönster som julklapp eller några som är bra att ha till våren?

  kwikskamp

  Läs mer »
 4. Nytt från AnnAn Design

  Ni som varit på Syfestivalen i Stockholm har kanske träffat på AnnAn Design som är en svensk mönstertillverkare. Hon har lanserat några trevliga nyheter på kjolar och ytterplagg i  höst: Kappa UllaBella (bild 1), Jacka Ulrika med kjol Inge (bild 2), kjol Liv (bild3) och även muddkjolen Linn. Alla mönster från AnnAn Design

  ullabella_2 ulrika3 liv

  Läs mer »