OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Månadsarkiv: Augusti 2014

 1. Nu kan du köpa Named Clothing hos oss

  Named Clothing, som designar i Finland är ett nytt varumärke hos oss. Deras senaste kollektion "Ritual" innehåller underbara plagg som passar bra nu till hösten.

  Named

  Läs mer »
 2. Höstnytt från Minikrea

  Nyheter som vi fått in från Minikrea: 50010 - En skön och ganska enkel klänning i a-linje. Fina 3/4 ärmar och knappar på baksidan. Användbart mönster där alla storlekar 0-10 år ingår. 40140 - En superenkel kjol i snygg a-linjeform. Med bred ribbad midja. Premiär för ungdomsmönster från Minikrea. Finns i storlekarna 8-16 år. 30212 - En tuff och enkel tröja med huva och raglanärm i storlekarna 4-10 år.

  Nyheter MinikreaMinikrea 50010Minikrea 40140

  Läs mer »
 3. Höstmönster från Sewaholic

  Låt oss presentera två nyheter från Sewaholic: Passar bra nu när vi går mot höst.

  Sewaholic YaletownSewaholic Rae

  Yaletown - En omlottklänning eller blus har en smickrande överlappande urringning, men kjolen nertill är ett stycke. Korta fladder-ärmar är bekväma att bära och balanserar upp bredare höfter. Bältet täcker den elastiska resoren i midjan. En valfri knapp och ögla på framsidan vid halsen hindrar fronten från att avslöja för mycket. Du kan också hoppa över knappen och bära ett linne under. Dolda innersömsfickor. Kjolen Rae är designad för nybörjare. Det finns lodräta sömmar längs framsidan, baksidan och

  Läs mer »