Vogue

 1. Vogue kampanj

  Vogue kampanj

  I samarbete med Vogue kan vi nu erbjuda halva priset på alla Vogue-mönster.

  Priset är redan justerat, så ingen kod behövs. WOW, missa inte detta erbjudande som gäller 5-29 maj-2023.

  Läs mer »
 2. Vogue vår

  Vogue vår

  Vi har fått en vårkollektion från Vogue. Här hittar vi många fina plagg att sy från denna. Allt i från en slående festklänning designad av Badgley Mischka till mer praktiska vardagsplagg - blusar och byxor, shorts. 

  Kavajer med tillhörande kjol eller byxor, ytterplagg, korsett och mycket annat fint är plagg som du kan sy ur denna kollektion, allt med den där rätta Vogue-känslan.

  Läs mer »
 3. Vogue ny kollektion

  Vogue symönster vår

  Vi har fått in en ny kollektion från Vogue. Denna tillhör våren 2021, men passar bra även i höst. Festkläder, byxor, skjortor och även ytterplagg för höst/vår är exempel på plagg som du hittar här. Två mönster kanske du känner igen sen tidigare, då det är omtryck av populära mönster från "Vogue Easy Options".

  Läs mer »
 4. Vogue symönster

  Vogue Patterns är ett känt varumärke som ingår i McCall Pattern Company. Det grundades 1870 och är ett privatägt, världsomspännande företag som designar, tillverkar, marknadsför, distribuerar och säljer symönster och instruktioner för dam-, herr- och barnmössor, tillbehör, kostymer, hantverk och heminredning , under varumärkena Butterick, McCall och Vogue Patterns. Dessutom publiceras och distribueras kataloger i butiker och konsumenttidskrifter under titlarna Sewing Today.

  På fagert har vi ett hundratal Vogue-mönster på lager - bästsäljande. Oftast finns varje mönster i två storlekspaket. Vi tar gärna hem fler Vogue-mönster på begäran. Kontakta oss i så fall! Alla Voguemönster hittar du i deras senaste katalog eller på deras hemsida https://voguepatterns.mccall.com/

  Läs mer »
 5. 40% på Vogue i mars

  I mars har vi kampanjpris på varumärket Vogues alla symönster. Detta innebär att även alla Vintage Vogue och Marcy Tiltons mönster har detta kraftigt reducerade pris. Välkommen att fynda!

  logo_vogue     vintagevogue       marcytilton    

  Läs mer »
 6. Kampanj i september

  1-30 september får du 40% rabatt på alla Vogue-mönster. Rabatten dras automatiskt i kassan.

  Kampanj i september

  Läs mer »
 7. Marcy & Kathrine Tilton

  Systrarna Katherine och Marcy Tilton arbetar tillsammans i deras studios som ligger ute på landet utanför Oregon, USA. Marcy är en passionerad sömmerska och mönsterdesigner på Vogue. Hon har även en inspirerande hemsida där man kan se hennes samling av vackra tyger (marcytilton.com). Katherine designar sin egen linje av mönster för Butterick och Vogue och undervisar i kreativa workshops med fokus på sömnad och design.

  Senaste symönsternyheterna ser du nedan:

  Vogue 9057Butterick 6101

  Läs mer »