OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Månadsarkiv: Oktober 2021

 1. Bryant Gown

  bryant gown charm patterns by gertie

  Nytt mönster från Charm Patterns by Gertie är Bryant Gown. Denna fantastiska, skulpterade sjöjungfruklänning har tre ärmar samt två volangalternativ. Klä upp eller ner: En cocktaillängd blir en rolig vardagsklänning. Sy den längre varianten för extra glamour.

  I samband med detta beställde vi även hem sommarens mönstersläpp som var baddräkten Esther Swimsuit. Goda nyheter är också att vi även fått hem det efterfrågade symönstret Night and Day dress som har varit slutsålt länge, men nu är tillbaka i en omarbetad och utökad version.

  Läs mer »
 2. Line2Line nytt varumärke

  Line2Line symönster

  Nytt varumärke hos oss är Line2Line.

  Line2Line produceras av KreStoffer i Odense Danmark. Line2Line symönstren är enkla att klippa, enklare kan det inte vara.  De har nu över 200 olika inspirerande Line2Line symönster för dig som älskar att sy, några av dessa finns att köpa hos fagert.se. Mönsterna är så enkla att du oftast klarar dig med enkla instruktioner. En enklare sömnadsbeskrivning finns med på danska, engelska och tyska. Symönstren speglar alltid vad som händer på modescenen just nu, och det kan vara plagg både i jersey och vävda tyger. Det finns både modeller som är lätta att sy och modeller som är lite mer avancerade.

  Läs mer »