OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Sy till barn

 1. Sy till Jul

  apron dress assembly line

  Letar du symönster till Julklänning? Vi har taggat upp produkter till julklänningar och festkläder till barn och herr. Även jultomtedräkter och annat som hör julen till hittar du här.

  Vi har valt mönster som tidigare varit populära att sy till Jul. Till barnen är det främst madickenklänningar och mer traditionella förklädesklänningar.

  Även förkläden är något som många syr till jul.

  Funderar du på att sy julklappar? Då kan det vara ide att leta mönster under kategorin Gosedjur/leksaker eller kanske accessoarer

  Läs mer »
 2. Burda vår- och sommarkatalog

  Nu är den här Burdas nya katalog för vårens och sommarens mönster 2019. 60 nya fräscha mönster till vuxen och barn.

  Burda katalog 2019

  Burda katalog 2019

  Burda Katalogen 2019 med modeller av symönster för DIY för honom och henne och baby och barn! Burda-katalogen erbjuder ett brett utbud av mönster för klänningar, kjolar, byxor, jackor, kappor, skjortor, blusar, tunikor och festkläder till balen och brudkläder. Upptäck nu mer än

  Läs mer »
 3. Ottobre vårnummer

  Nytt nummer av tidskriften OTTOBRE design 1/2017 en specialtidskrift inom mode för barn och ungdomar. Varje nummer innehåller över 40 trendiga modeller samt fullständiga mönster och arbetsbeskrivningar. Bläddra i tidningen på Ottobres hemsida här>>

  Ottobre 1/2017

  Ottobre 1/2017

  Ottobre 1/2017

  Läs mer »
 4. Onion nyheter

  Onion nyheter

  Vi inleder året med några trevliga nyheter från Onion i dansk design:

  1051 jacka/kappa med sjalkrage. Ett mönster som passar till alla vackra tyger. Modellen är överdimensionerad, med en fin kort sjalkrage - den är mycket enkel att sy, utan foder.

  2068 Klänning med markerad midja i trikå. Fint skuren med fler fina detaljer som sitter vid halsen, volanger i ärmarna och sidofickor. Modellen ser ut som om det är en topp och en kjol, men i själva verket är det en enhet.

  2069 Klänning i korsettsnitt för stickade tyger. En riktigt spännande klänningsvariant med korsettsnitt. Kombinera gärna tyger i denna modell.

  2070 70-talsklänning i stickat. Ren 70-tals retrostil på den här klänningsvarianten.

  9004 70-talsklänning

  Läs mer »
 5. Milchmonster mönster till barn och vuxen

  Milchmonster Frida 2.0 Milchmonster Lupita Milchmonster Mimo Milchmonster Toni

  Läs mer »
 6. Ottobre 6/2016

  Finns i butiken nu! Tidskriften OTTOBRE design barn – en specialtidskrift inom mode för barn och ungdomar. Varje nummer innehåller över 40 trendiga modeller samt fullständiga mönster och arbetsbeskrivningar.

  Ottobre 6/2016

  Ottobre 6/2016

  Läs mer »
 7. Fler symönster på svenska

  Vi lyssnar på våra kunder och breddar därför vårt sortiment av mönster på svenska. Vi har sedan tidigare Sophias Ateljé, Ottobres tidningar och nyligen lanserade AnnAn Design som är på svenska, samt översättningar på vissa varumärken som t ex Burda. Nu startar vi även upp försäljning av Svenska Mönster.

  Svenska mönster satsar på helsvenska symönster i många storlekar, med nordisk design och sybeskrivningar på svenska. Mönstren designas, tecknas, konstrueras och trycks i begränsad upplaga. Mönsterarken håller mycket hög kvalitet på miljövänligt 90 grams vitt papper i 100% skala. Varje storlek har sin egen färg - lätt att hitta och rita av. Storlekarna tas fram efter de absolut senaste måttlistorna som finns, framtagna av

  Läs mer »
 8. Nytt nr av Ottobre Design till barn

  Ottobre Design 4/2016Ottobre 4/2016

  Läs mer »
 9. Nyheter från Farbenmix

  Mamacita, La Playa och Rosita är nyheter från Farbenmix och designern som heter Bienvenido Colorido. Dessa mönster har tidigare funnits som PDF men finns nu på print! Vi är så glada för detta. Mamacita - en mysig luvtröja finns i storlekar upp till 60.

  mamac rosita playa

  Läs mer »
 10. Sy höstens plagg med Ottobre

  Höstens tidningar från Ottobre Design finns nu hos oss. Symönster på svenska!

  Ottobre Design Ottobre Design barn

  Läs mer »
Page