OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Onion

 1. Onion nyheter våren 2020

  Onion 2084

  Just nu hittar du 5 NYA MÖNSTER + ett bra omtryck från ONION hos oss. Dessa mönster är lämpliga för både vardag och fest. Du bestämmer själv vilket uttryck som du vill ha, när du väljer material och tyger.

  Det finns 2 nya spännande klänningar till dam + tre nya mönster i den populära PLUS storleksserien.

  2083 (se bild ovan) Kimono klänning. Ny spännande kimonoinspirerad klänning. Modellen har en fin bred vingärm och är lös i silhuetten, tillgänglig i den nya korta klänningslängden och maxilängden.

  2084 & 9023 (se bild nedan) Mycket raffinerad klänning med fin bredd, designad för en lätt viskos. Vid halsringningen finns rynkor och krage, och den stängs i mitten bak med små fina knappar - som

  Läs mer »
 2. Onion mönster

  Hos oss kan du köpa symönster från danska Onion. Just nu har vi fått in flera nyheter från det danska företaget som låter meddela att de firar 20 år. Grattis!

  Under hösten har arbete pågått med att skapa mönster i PLUS-storlekarna XL-5XL

  Resultatet är dessa fyra mönster:


  9007 Cocoon Dress for Stickat - super smart klänning i spännande silhuett.

  9006 Klänning i paneler för stickade tyger - Mycket fin grundklänningsmönster med panelsömmar.

  9008 Byxor och shorts med vidd - Bra basmönster på byxor lätt att sy.

  9010 Kjol i stickat

  Onion 9006

  Andra nyheter som kommit är nytt klippmönster på en supercool och fashionabel jacka på bilden nedan uppsydd

  Läs mer »
 3. Onion nyheter

  Onion nyheter

  Vi inleder året med några trevliga nyheter från Onion i dansk design:

  1051 jacka/kappa med sjalkrage. Ett mönster som passar till alla vackra tyger. Modellen är överdimensionerad, med en fin kort sjalkrage - den är mycket enkel att sy, utan foder.

  2068 Klänning med markerad midja i trikå. Fint skuren med fler fina detaljer som sitter vid halsen, volanger i ärmarna och sidofickor. Modellen ser ut som om det är en topp och en kjol, men i själva verket är det en enhet.

  2069 Klänning i korsettsnitt för stickade tyger. En riktigt spännande klänningsvariant med korsettsnitt. Kombinera gärna tyger i denna modell.

  2070 70-talsklänning i stickat. Ren 70-tals retrostil på den här klänningsvarianten.

  9004 70-talsklänning

  Läs mer »
 4. Onion startar våren

  Då var det dags igen för vår, och nya symönster börjar dimpa ner i brevlådan. Först ut är Onion som kommit med följande mönster:

  Onion 6023 - Kimonon är en riktigt aktuell igen, här kommer den i en helt klassiskt snitt perfekt för vackra siden- eller viskostyger, eller annan kvalitet som är bra.

  Onion 2063 - Klänning i en något lös siluett där skärp med dragsko i midjan ger formen. Modellen passar bra till lager-på-lager, till exempel i kombination med damasker och kimono.

  Onion 2064 - Klänning med kavajslag i en feminin modell. Samtidigt är modellen lätt att använda, eftersom den sys i trikå det vill säga det är inte nödvändigt att ha knapphål av knappar, de kan enkelt sys genom båda

  Läs mer »
 5. Snygg i svart/vit i höst

  Coatigan från Onion eller kaftan från Kay Whitt? Några nyheter hos oss är koftjackan Onion 1049 och koftan med leggings Onion 6022 och kaftanen Corinne från Serendipity Studio samt tunika Kaylee, alla uppsydda i svartvita tyger.

  Onion 1049Onion 6022KayleeCorinne

  Läs mer »
 6. Nyheter från Onion

  En jacka och två klänningar till dam och två mönster till barn, är de nyheter som kommer från danska Onion i höst.

  1048 - Jacka i supersportig box stil, med liten krage i ribbat och dragkedja. Mönstret kan göras i flera versioner: med mudd i midjan och nertill på ärmarna, eller med långa smala ärmar och hög ärmkulle utan mudd.

  2053 - Klänning med svepande linjer och dragkedja mitt bak dragkedjan kan bli en snygg detalj om den sys på utsidan, och därmed blir synlig. Modellen har smal passform och är bekväm att bära eftersom den är sydd trikå. Perfekt för den lilla svarta.

  2054 - Klänning med raffinerade skärningar, raglanäm med sidopanel som möter fram och baksidans sidopanelsöm,

  Läs mer »