Onion

 1. Onion nyheter våren 2020

  Onion 2084

  Just nu hittar du 5 NYA MÖNSTER + ett bra omtryck från ONION hos oss. Dessa mönster är lämpliga för både vardag och fest. Du bestämmer själv vilket uttryck som du vill ha, när du väljer material och tyger.

  Det finns 2 nya spännande klänningar till dam + tre nya mönster i den populära PLUS storleksserien.

  2083 (se bild ovan) Kimono klänning. Ny spännande kimonoinspirerad klänning. Modellen har en fin bred vingärm och är lös i silhuetten, tillgänglig i den nya korta klänningslängden och maxilängden.

  2084 & 9023 (se bild nedan) Mycket raffinerad klänning med fin bredd, designad för en lätt viskos. Vid halsringningen finns rynkor och krage, och den stängs i mitten bak med små fina knappar - som betonar klänningens eleganta utseende. Modellen finns i den nya korta klänningslängden och maxilängden.

  9021 Omlottklänning för stickat tyg. Den populära grundläggande omlottklänningen för jersey finns nu också i PLUS storlekar.

  9022 Omlott Jumpsuit - Vår smarta vicose jersey jumpsuit, nu också i PLUS-storlekar.

  Omtryck av populära mönster:

  2074 Klänning med volangdetalj - Klänningar med volanger är jättepopulärt igen, därför är mönster 2074 tillbaka i kollektionen!

  Onion 2084

  Läs mer »
 2. Onion mönster

  Hos oss kan du köpa symönster från danska Onion. Just nu har vi fått in flera nyheter från det danska företaget som låter meddela att de firar 20 år. Grattis!

  Under hösten har arbete pågått med att skapa mönster i PLUS-storlekarna XL-5XL

  Resultatet är dessa fyra mönster:


  9007 Cocoon Dress for Stickat - super smart klänning i spännande silhuett.

  9006 Klänning i paneler för stickade tyger - Mycket fin grundklänningsmönster med panelsömmar.

  9008 Byxor och shorts med vidd - Bra basmönster på byxor lätt att sy.

  9010 Kjol i stickat

  Onion 9006

  Andra nyheter som kommit är nytt klippmönster på en supercool och fashionabel jacka på bilden nedan uppsydd i Liberty tyg. Modellen heter 6024 i storlek XS-XL och i plusstorlek 9009 (storlek XL-5XL.)

  Onion mönster 6024

  Andra nyheter är tre klänningsmönster i olika stil:

  2073  en raffinerad klänning i snygg skräddarsydd look.

  2074 klänning med peplum i enkelt snitt.

  2075 Snabbsydd retroklänning som visas i bilden nedan.


  Onion mönster 2075

  Lite historia om Onion:

  Designern heter Jette Frøkiær. Hon fick idén till att börja med symönster, medan hon bodde i en lägenhet i Frederiksberg i Köpenhamn. Hon tyckte att det saknades på marknaden en mönsterprodukt som hade

  Läs mer »
 3. Onion nyheter

  Onion nyheter

  Vi inleder året med några trevliga nyheter från Onion i dansk design:

  1051 jacka/kappa med sjalkrage. Ett mönster som passar till alla vackra tyger. Modellen är överdimensionerad, med en fin kort sjalkrage - den är mycket enkel att sy, utan foder.

  2068 Klänning med markerad midja i trikå. Fint skuren med fler fina detaljer som sitter vid halsen, volanger i ärmarna och sidofickor. Modellen ser ut som om det är en topp och en kjol, men i själva verket är det en enhet.

  2069 Klänning i korsettsnitt för stickade tyger. En riktigt spännande klänningsvariant med korsettsnitt. Kombinera gärna tyger i denna modell.

  2070 70-talsklänning i stickat. Ren 70-tals retrostil på den här klänningsvarianten.

  9004 70-talsklänning i stickat - Samam som 2070, men i plus-storlerkar XL - 5XL.

  20051 Retro klänning till barn

  Läs mer »
 4. Onion startar våren

  Då var det dags igen för vår, och nya symönster börjar dimpa ner i brevlådan. Först ut är Onion som kommit med följande mönster:

  Onion 6023 - Kimonon är en riktigt aktuell igen, här kommer den i en helt klassiskt snitt perfekt för vackra siden- eller viskostyger, eller annan kvalitet som är bra.

  Onion 2063 - Klänning i en något lös siluett där skärp med dragsko i midjan ger formen. Modellen passar bra till lager-på-lager, till exempel i kombination med damasker och kimono.

  Onion 2064 - Klänning med kavajslag i en feminin modell. Samtidigt är modellen lätt att använda, eftersom den sys i trikå det vill säga det är inte nödvändigt att ha knapphål av knappar, de kan enkelt sys genom båda lagren av tyg på den övre delen.

  Onion 3035 - Kjol i a-linje med flera variationsmöjligheter: veck i fronten, sidofickor och sidofickor med ficklock, som kan dekoreras med en fin knapp. Ficklock och ficka kan sys av ett annat material än kjolen det erbjuder en spännande mix-effekt. Denna kjol är perfekt för den populära retro-looken.

  Onion 20050 - NU även till barn den klassiska anoraken med olika variationer. De kommer även att trycka om anoraken i vuxenstorlek (Onion 1045).

  Onion 6023Onion 2064

  Läs mer »
 5. Snygg i svart/vit i höst

  Coatigan från Onion eller kaftan från Kay Whitt? Några nyheter hos oss är koftjackan Onion 1049 och koftan med leggings Onion 6022 och kaftanen Corinne från Serendipity Studio samt tunika Kaylee, alla uppsydda i svartvita tyger.

  Onion 1049Onion 6022KayleeCorinne

  Läs mer »
 6. Nyheter från Onion

  En jacka och två klänningar till dam och två mönster till barn, är de nyheter som kommer från danska Onion i höst.

  1048 - Jacka i supersportig box stil, med liten krage i ribbat och dragkedja. Mönstret kan göras i flera versioner: med mudd i midjan och nertill på ärmarna, eller med långa smala ärmar och hög ärmkulle utan mudd.

  2053 - Klänning med svepande linjer och dragkedja mitt bak dragkedjan kan bli en snygg detalj om den sys på utsidan, och därmed blir synlig. Modellen har smal passform och är bekväm att bära eftersom den är sydd trikå. Perfekt för den lilla svarta.

  2054 - Klänning med raffinerade skärningar, raglanäm med sidopanel som möter fram och baksidans sidopanelsöm, vilket gör att du kan kombinera flera tygkvaliteter.

  Barnmönster 20048 och 20049 överdel med kjol eller byxa.

  Onion 1048Onion 2053Onion 2054Onion 20049Onion 20048

  Läs mer »