Då var det dags igen för vår, och nya symönster börjar dimpa ner i brevlådan. Först ut är Onion som kommit med följande mönster:

Onion 6023 - Kimonon är en riktigt aktuell igen, här kommer den i en helt klassiskt snitt perfekt för vackra siden- eller viskostyger, eller annan kvalitet som är bra.

Onion 2063 - Klänning i en något lös siluett där skärp med dragsko i midjan ger formen. Modellen passar bra till lager-på-lager, till exempel i kombination med damasker och kimono.

Onion 2064 - Klänning med kavajslag i en feminin modell. Samtidigt är modellen lätt att använda, eftersom den sys i trikå det vill säga det är inte nödvändigt att ha knapphål av knappar, de kan enkelt sys genom båda lagren av tyg på den övre delen.

Onion 3035 - Kjol i a-linje med flera variationsmöjligheter: veck i fronten, sidofickor och sidofickor med ficklock, som kan dekoreras med en fin knapp. Ficklock och ficka kan sys av ett annat material än kjolen det erbjuder en spännande mix-effekt. Denna kjol är perfekt för den populära retro-looken.

Onion 20050 - NU även till barn den klassiska anoraken med olika variationer. De kommer även att trycka om anoraken i vuxenstorlek (Onion 1045).

Onion 6023Onion 2064