Serendipity Studio

 1. Serendipity Studio med Kay Whitt

  Serendipity Studio

  Serendipity Studio specialiserar sig på symönster som har en vintagekänsla med modernt utseende. Varje design är skickligt skapad för att ge professionellt resultat varje gång, med noggranna instruktioner och experttips. Vi vet att alla har sin egen stil och finns det ett bättre sätt att uttrycka detta än med anpassade kläder och tillbehör? Serendipitys mönster inkluderar en rad bilder som visar flera variationer för att hjälpa dig att göra just det.

  Klädmönster erbjuds i sju storlekar med råd om hur man anpassar dem till dina unika mått. De flesta mönster visas i 100% bomullstyg.

  Företaget etablerades 2001, och strävar efter att

  Läs mer »
 2. Snygg i svart/vit i höst

  Coatigan från Onion eller kaftan från Kay Whitt? Några nyheter hos oss är koftjackan Onion 1049 och koftan med leggings Onion 6022 och kaftanen Corinne från Serendipity Studio samt tunika Kaylee, alla uppsydda i svartvita tyger.

  Onion 1049Onion 6022KayleeCorinne

  Läs mer »
 3. Den perfekta solklänningen till sommaren

  Den perfekta solklänningen till sommaren syr du själv! Med hjälp av ett mönster från Serendipity Studio (design Kay Whitt). Eller vad tycker du om Ava? Hon har även släppt ett mönster på tunika/blus som heter Aspen.

  Ava

  Läs mer »
 4. Nyheter från Kay Whitt

  Då var det dags igen, för Kay Whitt att presentera 3 utmärkta symönster som passar bra till hösten. Kay Whitt är designern på Serendipity Studio.

  Klänningen Isabella är ett plagg i vintage-stil. En kreativ design av i grunden en klassisk skjortklänning. Finns i tre längder.

  Dakota är en ofodrad tunn stilig jacka. Designval som finns: mandarin eller vikt krage, fickor i sidosöm, snäckformat ok bak.

  Rhiannon är en blus som är enkel att sy med få mönsterdelar. Raglanärm med resorband gör att den sitter bekvämt.

  Isabella Dakota

  Läs mer »
 5. Färgstarka nyheter från Kay Whitt

  Kay Whitt och Serendipity Studio har gjort det igen - designat färgstarka sommarplagg som klänning, tunika och jacka. Dessa plagg syr du i dina favorittyger och varför inte göra det ännu mer personligt genom snygga handbroderier? Resultatet ser du nedan.

  Tara - Klänning i olika längder Willow - Tunika eller miniklänning Jade - Jacka eller bolero i flera längder

  Serendipity Studio WillowSerendipity Studio JadeSerendipity Studio Tara

  Läs mer »