Serendipity Studio

Serendipity Studio specialiserar sig på symönster som har en vintagekänsla med modernt utseende. Varje design är skickligt skapad för att ge professionellt resultat varje gång, med noggranna instruktioner och experttips. Vi vet att alla har sin egen stil och finns det ett bättre sätt att uttrycka detta än med anpassade kläder och tillbehör? Serendipitys mönster inkluderar en rad bilder som visar flera variationer för att hjälpa dig att göra just det.

Klädmönster erbjuds i sju storlekar med råd om hur man anpassar dem till dina unika mått. De flesta mönster visas i 100% bomullstyg.

Företaget etablerades 2001, och strävar efter att ge dig de mest kreativa och lättanvända mönster i branschen. Målet är att du ska älska ditt sömnadsprojekt, ha nöjet att lära dig något nytt efter att ha arbetat med Serendipitys mönster och känna stoltheten att skapa något vackert.

Kay Whitt

Kay Whitt

"Om du jobbar med det du älskar, så kommer du inte att arbeta en enda dag i ditt liv."

Detta citat beskriver precis hur Kay känner för att jobba som som designer. Efter att ha tillbringat nio år som grundskolelärare (och skapa under fritiden), avgick hon från undervisning och lanserade sitt mönsterföretag 2001. Kay har fått bra rykte för sina innovativa mönster och tydliga instruktioner, vilket gör hennes design till de mest populära på marknaden.

Kay bor i den stora staten Texas med sin man, Keith, och en hund, Bella. Hon är alltid upptagen med att arbeta på något nytt och spännande och aldrig trött på att dela sin passion för design. För att se vad Kay håller på med just nu kan du besöka hennes blogg blog.sewserendipity.com, följ henne @sewkay på Instagram, kayserendipity på Pinterest, eller gå med på hennes Facebook-fanpage på Sew Serendipity.

Mönster från Sererdipity Studio hittar du här.