OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Noodlehead

 1. Sy väskor i sommar

  noodlehead haralson

  Sy väskor i sommar för att komplettera din look. Vi säljer symönster från populära Noodlehead. Deras senaste mönster heter Haralson och är en crossbody väska.

  Det är en liten väska som är perfekt för att springa ärenden med eller för resor. Haralson är kompakt och lätt att bära på fram- eller baksidan av kroppen. Den har en rymlig interiör med en ficka med dragkedja samt en praktisk bakficka med dragkedja för din mobiltelefon. Mönstret innehåller flera stängningsalternativ för maximal mångsidighet.

  Fler symönster på väskor hittar du här.

  Läs mer »
 2. Sy fina väskor från Noodlehead

  Nyhet hos oss är väskmönster från amerikanska Noodlehead. Designern där heter Anna. Hon är mamma till två, och namnet "noodlehead" var ett smeknamn som användes på hennes dotter som hade blont lockigt hår. Hon älskar att sy och vara kreativ och hon växte upp med en mamma som syr. Det var definitivt inte hennes favoritsak att göra, men hon älskade att kunna göra något på egen hand. När hon fick egna barn började hon sy mer och mer. Hon har sedan tidigare studerat konst och design och hade tänkt sig en karriär inom grafisk design och marknadsföring, vilket hon jobbade med de första 10 åren efter college. Men efter att hon börjat blogga om sitt eget skapande arbete, började hon även sälja sina egna mönster under 2010.

  NoodleHead

  Läs mer »