OBS: Just nu har vi längre leveranstider, läs mer om våra sommaröppettider.

Named Clothing

 1. Veckans varumärke - Named Clothing

  Named Clothing patterns

  Named Clothing är en finsk mönsterdesigner startat av systrarna Saara och Laura Huhta år 2013. De hade en dröm om att få jobba med sin passion i livet. Att utforma en egen samling klädmönster kändes som en naturlig uppgift att genomföra för båda systrarna älskar kläder, mode, design och DIY. Duon vill uppmuntra modeälskare att försöka skapa sin egen garderob.

  Named Clothings plagg är en kombination av skandinavisk enkelhet och intressanta detaljer. Syftet med kollektionerna är att skapa ett nytt perspektiv för att göra egna kläder och att stödja etisk och ekologisk konsumtion i motsats till en klädindustri med fokus på snabbt mode. Självtillverkade kläder tillåter också valfrihet; genom att välja sina färger och material och genom att byta ut plaggdetaljer, kan kunden ingå i designprocessen. Om klädstil är

  Läs mer »
 2. Nyheter från Named Clothing

  Nu har vi fått hem några nyheter från Named Clothing. Det är från den nya vårkollektionen "Royals" och även från en tidigare kollektion som heter "New Black".

  Royals

  Läs mer »
 3. Nu kan du köpa Named Clothing hos oss

  Named Clothing, som designar i Finland är ett nytt varumärke hos oss. Deras senaste kollektion "Ritual" innehåller underbara plagg som passar bra nu till hösten.

  Named

  Läs mer »