Vogue Patterns är ett känt varumärke som ingår i McCall Pattern Company. Det grundades 1870 och är ett privatägt, världsomspännande företag som designar, tillverkar, marknadsför, distribuerar och säljer symönster och instruktioner för dam-, herr- och barnmössor, tillbehör, kostymer, hantverk och heminredning , under varumärkena Butterick, McCall och Vogue Patterns. Dessutom publiceras och distribueras kataloger i butiker och konsumenttidskrifter under titlarna Sewing Today.

På fagert har vi ett hundratal Vogue-mönster på lager - bästsäljande. Oftast finns varje mönster i två storlekspaket. Vi tar gärna hem fler Vogue-mönster på begäran. Kontakta oss i så fall! Alla Voguemönster hittar du i deras senaste katalog eller på deras hemsida https://voguepatterns.mccall.com/

Vogue Patterns fall 2017

Just nu (1-15 oktober 2017) kampanj på alla Vogue mönster 40% rabatt, missa inte detta.

Vogue patterns

På bilden 8766, 1312, 9251

Hos Vogue hittar du modeller från 25-30 olika designers Den mest populära designern hos Vogue är Marcy Tilton, och kollektionerna med störst intresse är Vintage Vogue och Very Easy Vogue.

Marcy Tilton

Vogue Patterns Marcy Tilton

På bilden 8813, 8982, 8975

Designern Marcy Tilton arbetar tillsammans med sin syster Kathrine (som också är designer i McCallgruppen) i deras gemensamma studio som ligger ute på landet utanför Oregon, USA. Marcy är en passionerad sömmerska och mönsterdesigner på Vogue. Hon har även en inspirerande hemsida där man kan se hennes samling av vackra tyger (marcytilton.com)

Vintage Vogue

Vintage Vogue

På bilden 8788, 9189, 8789

Kollektionen Vintage Vogue - här har man dykt ner i arkivet och plockat fram vintage mönster från framför allt 40- och 50-talet som är populära att sy igen.

Very easy Vogue

Very Easy Vogue

På bilden 8379, 9253, 8805

Kollektionen Very Easy Vogue - namnet säger allt, här hittar vi mönster på plagg som är lite enklare att sy, men ändå har konstskickligheten och exklusiviteten - kvaliteter som Vogue står för.