fibre mood

Äntligen ett nytt magasin med mycket inspiration och community. Klart att du ska köpa det från oss!

Fibre Mood erbjuder både tidskrifter och lösa pappersmönster, smart. De har sin bas i Belgien, och är inte bara en tidskrift utan en hel community finns att ta del av. De satsar mycket på video och online-information och sew alongs. Häng med!

FÖR VEM?
Sewistan - Hon som gillar att inspirera andra genom att dela med sig av alla slags sömnadstips & tricks med världen och hon är mycket stolt över sina hemsydda kläder. Sewista handlar om att skapa, dela och inspirera!

SKAPA

Det är sant; vi har kontroll över vår egen stil från och med nu och Fiber Mood kommer att lära dig att behärska konsten att göra dina egna kläder på ett originellt sätt. Tänk på oss som din personliga assistent, varje steg på vägen! Till exempel hjälper Fibre mood dig att välja rätt tyg och anpassa ett mönster så att du kan skapa ett unikt plagg som passar dig perfekt, både vad gäller storlek och stil. Vi tror passionerat att vem som helst kan skapa sin egen fantastiska privata garderob. 

DELA MED SIG

Dela med sig är generöst och omtänksamt. Fiber Moods aktiva community består av människor som delar din passion för sömnad. Du befinner dig i en grupp där du kan släppa loss alla dina frågor, kolla in andras skapelser och ha intressanta diskussioner om mönster. Du kan hitta en kalender med workshops nära dig.

INSPIRERA

Vi kan skriva om hur mycket vi vill inspirera dig men eftersom en bild är värd tusen ord har vi gjort en stämningsbok istället; det är fullt av inspirerande bilder och intressanta sömnads- och stickmönster. Gå till www.fibremood.com för att hitta alla våra tips & tricks, tydliga instruktioner, hjälp med tygval och stylingråd.

Alla tidskifter  hittar du här: