Låt oss presentera ett nytt varumärke hos oss: Style Arc

sydney designer dress

style arc logo

Style Arc är ett australiensiskt företag som startades 2010 av designern Chloe Parker. Hon har en passion för mode och har alltid älskat att sy egna unika plagg.

style arc designer

Style Arc vill skapa symönster som är lätta att sy. De producerar riktiga industribaserade sömnadsmönster för klänningar, kjolar, byxor, blusar, jackor och till och med bal- och brudtärklänningar. Med Style Arcs symönster kan du skapa din egen stil som gör att du sticker ut i mängden. Varför spendera dina hårt intjänade pengar på dyra butiksplagg när du kan skapa din nya garderob? Fördelen är att kläderna kommer att passa dig och din kropp bättre om du syr själv! Hitta din storlek genom att studera storlekstabellen på varje mönster.

Style Arcs designer har en examen på Fashion College och efter det arbetade hon med några av Australiens ledande formgivare och mönsterframställare, och låt oss inte glömma de mycket skickliga provmaskinisterna. Detta gav henne en gedigen branschkunskap som har gjort det möjligt att ta dessa sömnadsmönster till dig. Glöm symönster som bara kan användas en gång och är extremt svåra att följa, använd dessa mönster som är tillverkade av 60 gsm papper. Tygberäkningar, klippdetaljer och allt du behöver veta för att sy din nya outfit inkluderas.Dessa unika australiska sömnadsmönster är utarbetade av ett skickligt team av skräddare och mönsterkonstruktörer.

Style Arc har många populära mönster, och är kända för sin bra passform på byxor t ex Linda. Här är fler bästsäljande mönster: Sydney klänning Daisy tunika Lani tunika Ethel byxa. Alla Style Arc mönster hos oss finns här.

ethel pants