Veckans varumärke är Wardrobe by me

Wardrobe by me

Wardrobe By Me är ett skandinaviskt företag närmare bestämt från Danmark. Designer är Christina Albeck som ser företaget som en naturlig förlängning av hennes 20 års erfarenhet som mönsterdesigner i modebanschen.

När hon upptäckte det växande intresset för sömnad i hemmet och möjligheten att sälja mönster i PDF-format blev hon fascinerad av möjligheterna att nå människor över hela världen. Det blev framgång och därför ger hon nu även ut symönster i pappersformat, och fagert.se har fått äran att agera som den svenska återförsäljaren.

Ett populärt mönster är jerseyklänningen Asta. Det är en mycket enkel design och kanske just därför den blev så populär. Andra bästsäljande mönster är omlottklänningarna Diana och Mirri. Mönsterutbudet breddas hela tiden och även herrmönster är populära.

Wardrobe by me symönster har det skandinaviska uttrycket som är enkelt och avslappnat. Passformen och stilen är modern, ett perfekt sätt att bygga en garderob. De designar mönster för att skapa en tidlös garderob med favoritplagg som ska användas och återskapas om och om igen.

Wardrobe by me AstaWardrobe by me Linea