Know Me Sewing Pattern

Nytt varumärke hos oss är Know Me Sewing Patterns

KnowMe Patterns är designade av tillverkare för tillverkare. Skapat av Mimi G, detta nya varumärke för symönster ger användare ett sätt att dela sin design med en global publik!
 
Mimi väljer ut duktiga designers från sömnadsvärlden och en expertavdelning för symönster hjälper dem att utveckla och släppa sina egna symönster. Mimi G känner vi sedan tidigare så hon själv designar för Simplicity. Hon var väl tidig med sin närvaro i olika communities och duktig på att använda videoinstruktioner med hjälp av Youtube.
Alla Know Me mönster kommer med en sewalong (steg-för-steg beskrivning på youtube).
Du kan med fördel kika på denna video innan du köper mönstret för att själv avgöra svårighetsgraden och om det passar dig och dina sömnadskunskaper.
Så här säger Mimi G själv om det nya varumärket: 
"Know Me™ är enbart utvecklat av kreatörer i vår sömnadsgemenskap, för vem är bättre att designa åt oss än vi själva! Jag är så glad över att kunna erbjuda duktiga designers möjligheten att utveckla och designa sina alldeles egna symönster. Min förhoppning med att skapa Know Me™-mönster är att det kommer att representera hur vår community av sömnadsentusiaster verkligen fungerar och ge andra samma möjligheter som jag har fått." -Mimi G
mimi g