Cashmerette

Cashmerette Patterns hyllar kvinnliga kurvor, självförtroende och en gränslös stil. Deras sömnadsmönster är skapade av en sömmerska i stora storlekar och är gjorda för storlekarna 0 - 32 och byststorlekarna C-H.

De tror på att byta kläder och tänkesätt, snarare än att försöka förändra sitt utseende och sina kroppar. Enligt Cashmerette är föreställningen om att skönhet kan mätas i siffror är långt över sitt utgångsdatum.

De designar moderna, eleganta sömnadsmönster som får dig att se fantastisk ut, precis som du är. Du med kurvig figur förtjänar en garderob som utstrålar personlighet och stil, och du är precis personen som kan fixa detta!

Jenny Rushmore är designern baserad i Boston, Massachusetts. Hon upptäckte sömnad vid 30 års ålder och blev snabbt besatt av dess oändliga möjligheter. Utrustad med verktygen och färdigheterna för att göra kläder som hon älskade och passa hennes kropp, började Jenny märka en förändring i inte bara hennes garderob, utan hennes självförtroende. Den enkla insikten att vi borde byta kläder för att passa våra kroppar, snarare än tvärtom, var livsförändrande. Jenny grundade Curvy Sewing Collective för att dela sina inspirationer, tips och sewalongs med andra kurviga bloggare. När hennes hantverk utvecklades från sömnad till design, lanserade Jenny Cashmerette Patterns, där hon nu skapar originalmönster med både komfort och stil i åtanke.

Cashmerette har blivit så framgångsrikt och fått många förfrågningar på att utöka storlekspannet, då nedåt till mindre storlekar. Nu kan du därför köpa deras bästsäljande symönster (se bild nedan) i storlekarna 0-16.

storlekar 0-16