Månadsarkiv: Mars 2016

  1. Nyheter från Named Clothing

    Nu har vi fått hem några nyheter från Named Clothing. Det är från den nya vårkollektionen "Royals" och även från en tidigare kollektion som heter "New Black".

    Royals

    Läs mer »
  2. Favorit i repris

    Vi säljer nu symönster från kommer från andra sidan jordklotet - Australien! Det är Megan Nielsen som har kommit igång igen med mönsterkonstruktion igen efter ett uppehåll med föräldraledighet. Några nyheter från henne är t ex Brumby kjolen och Darling Rangers klänningen.  Hon har även börjat designa symönster till barnkläder, är du intresserad av att köpa dessa kan du säga till så tar vi hem det också.

    BrumbyDarling rangers

    Läs mer »
  3. Nyheter från Tyskland

    Några nyheter från Farbenmix och designern MiaLuna är barnjackan Jace, Lady Carolyn en tröja med fina detaljer. Kjolen Kenya och överdelen Pepe (som finns för både dam och herr)  är också fräscha nyheter från MiaLuna. MiaLuna en designer för dig som gillar att sy i trikå. Videoinstruktioner på Youtube finns till hennes symönster.

    Jace Mr Pepe Carolyn Lady Pepe

    Läs mer »
  4. 40% på Vogue i mars

    I mars har vi kampanjpris på varumärket Vogues alla symönster. Detta innebär att även alla Vintage Vogue och Marcy Tiltons mönster har detta kraftigt reducerade pris. Välkommen att fynda!

    logo_vogue     vintagevogue       marcytilton    

    Läs mer »