Nyheter

 1. Onion nyheter våren 2020

  Onion 2084

  Just nu hittar du 5 NYA MÖNSTER + ett bra omtryck från ONION hos oss. Dessa mönster är lämpliga för både vardag och fest. Du bestämmer själv vilket uttryck som du vill ha, när du väljer material och tyger.

  Det finns 2 nya spännande klänningar till dam + tre nya mönster i den populära PLUS storleksserien.

  2083 (se bild ovan) Kimono klänning. Ny spännande kimonoinspirerad klänning. Modellen har en fin bred vingärm och är lös i silhuetten, tillgänglig i den nya korta klänningslängden och maxilängden.

  2084 & 9023 (se bild nedan) Mycket raffinerad klänning med fin bredd, designad för en lätt viskos. Vid halsringningen finns rynkor och krage, och den stängs i mitten bak med små fina knappar - som betonar klänningens eleganta utseende. Modellen finns i den nya korta klänningslängden och maxilängden.

  9021 Omlottklänning för stickat tyg. Den populära grundläggande omlottklänningen för jersey finns nu också i PLUS storlekar.

  9022 Omlott Jumpsuit - Vår smarta vicose jersey jumpsuit, nu också i PLUS-storlekar.

  Omtryck av populära mönster:

  2074 Klänning med volangdetalj - Klänningar med volanger är jättepopulärt igen, därför är mönster 2074 tillbaka i kollektionen!

  Onion 2084

  Läs mer »
 2. Symönster på svenska

  Länge har vi importerat symönster från USA, England, Tyskland och andra delar av världen. När ska det komma svenska designers har vi undrat, och symönster på svenska har varit efterfrågat i butiken. Nu har det börjat hända saker. Nya designers börja komma, vi kan presentera en hel lista med designers och tillverkare med mönster på svenska. Sedan tidigare har ju Burda översättningar på sina mönster och Ottobres tidskrifter är också på svenska (om det inte är omtryck).

  AnnAn Design

  Hallonsmula Design

  Made by Runi

  MW Crafts

  Omgbananas

  Sewingheartdesign

  Sophias Atelje

  Svenska mönster

  Tygtokig

  Läs mer »
 3. Nytt höstnummer från Ottobre Design

  Nu finns höstens nummer från Ottobre Design hos oss. Ottobre Design 5/2017. Sedan tidigare har vi även höstens nummer till barn Ottobre Design 4/2017. Vi har även tagit hem höstnummer från tidigare år, populära upplagor. (Länkar till dessa finns längre ner på sidan)

  Alla tidskrifter från Ottobre Design >>

  Ottobre Design 5/2017

  Läs mer »
 4. Nyheter från Burda

  Symönster som passar till våren och sommaren 2017 finns nu hos oss!

  Läs mer »
 5. Burda sommarens klänningsmönster

  B6538 B6520 B6511 B6510

  Nu har vi lagt upp symönster på sommarklänningar från Burda.

  Läs mer »
 6. Onion nyheter

  Onion nyheter

  Vi inleder året med några trevliga nyheter från Onion i dansk design:

  1051 jacka/kappa med sjalkrage. Ett mönster som passar till alla vackra tyger. Modellen är överdimensionerad, med en fin kort sjalkrage - den är mycket enkel att sy, utan foder.

  2068 Klänning med markerad midja i trikå. Fint skuren med fler fina detaljer som sitter vid halsen, volanger i ärmarna och sidofickor. Modellen ser ut som om det är en topp och en kjol, men i själva verket är det en enhet.

  2069 Klänning i korsettsnitt för stickade tyger. En riktigt spännande klänningsvariant med korsettsnitt. Kombinera gärna tyger i denna modell.

  2070 70-talsklänning i stickat. Ren 70-tals retrostil på den här klänningsvarianten.

  9004 70-talsklänning i stickat - Samam som 2070, men i plus-storlerkar XL - 5XL.

  20051 Retro klänning till barn

  Läs mer »
 7. Milchmonster mönster till barn och vuxen

  Milchmonster Frida 2.0 Milchmonster Lupita Milchmonster Mimo Milchmonster Toni

  Läs mer »
 8. Unisex Urban

  Spännande nyheter från Svenska mönster:

  texas-2

  Tygtokig i samarbete med Svenska Mönster lanserar en androgyn, unisex sömnadsmönsterkollektion för barn och vuxna.

  Kollektionen heter Unisex Urban, består av lättsydda minimalistiska sömnadsmönster i rena, råa, enkla linjer och oväntade skärningar som tillsammans skapar en grafisk och kontroversiell stil. Plaggen bärs lätt tillsammans med befintlig garderob för att uppnå en mer avslappnad urban-stil.

  Tanken med den androgyna kollektionen är att använda en monoton färgpalett i svart och vitt för att skapa en personlig uttrycksfull urban-styling för både barn och vuxna.

  Materialval är sweatshirt, singeljersey och bomullstrikå som är bekväma, slitstarka och grund­läggande material för vardagsanvändning. Som en extra dimension till varumärken Tygtokig och Svenska Mönster så går en del av vinsten för varje sålt mönster till olika projekt runt om i världen för att hjälpa människor i nöd.

  uni3-2

  Plaggen som ingår i kollektionen är en tröja - Urban Tee, en långkofta Urban hoodie och en byxa Urban pants.

  Läs mer »
 9. Black friday

  Söker du efter bra priser på symönster? Besök vår rea som är extra påfylld på grund av fredagens "Black Friday" tema.

  blackfriday

  Läs mer »
 10. Nytt från AnnAn Design

  Ni som varit på Syfestivalen i Stockholm har kanske träffat på AnnAn Design som är en svensk mönstertillverkare. Hon har lanserat några trevliga nyheter på kjolar och ytterplagg i  höst: Kappa UllaBella (bild 1), Jacka Ulrika med kjol Inge (bild 2), kjol Liv (bild3) och även muddkjolen Linn. Alla mönster från AnnAn Design

  ullabella_2 ulrika3 liv

  Läs mer »
Page