Monthly Archives: Februari 2020

 1. Onion nyheter våren 2020

  Onion 2084

  Just nu hittar du 5 NYA MÖNSTER + ett bra omtryck från ONION hos oss. Dessa mönster är lämpliga för både vardag och fest. Du bestämmer själv vilket uttryck som du vill ha, när du väljer material och tyger.

  Det finns 2 nya spännande klänningar till dam + tre nya mönster i den populära PLUS storleksserien.

  2083 (se bild ovan) Kimono klänning. Ny spännande kimonoinspirerad klänning. Modellen har en fin bred vingärm och är lös i silhuetten, tillgänglig i den nya korta klänningslängden och maxilängden.

  2084 & 9023 (se bild nedan) Mycket raffinerad klänning med fin bredd, designad för en lätt viskos. Vid halsringningen finns rynkor och krage, och den stängs i mitten bak med små fina knappar - som betonar klänningens eleganta utseende. Modellen finns i den nya korta klänningslängden och maxilängden.

  9021 Omlottklänning för stickat tyg. Den populära grundläggande omlottklänningen för jersey finns nu också i PLUS storlekar.

  9022 Omlott Jumpsuit - Vår smarta vicose jersey jumpsuit, nu också i PLUS-storlekar.

  Omtryck av populära mönster:

  2074 Klänning med volangdetalj - Klänningar med volanger är jättepopulärt igen, därför är mönster 2074 tillbaka i kollektionen!

  Onion 2084

  Läs mer »
 2. Vårnytt från Minikrea

  Minikrea 70047

  Då var det dags igen för lite nyheter från Danmark och Minikrea.

  Alla mönster designade för att sitta bekvämt och vara enkla att sy. Till de små - ett babyset med byxa, tröja och matchande skor. Till honom en t-shirt att matcha vuxen och barn. Ett kjolmönster som även det finns i både barn och dam-storlekar. Samt en klänning i trikå med lös passform till henne - ser så skön ut! En sån kan man skrota omkring i när vi väntar på värmen.

  Minikrea 11420

  Läs mer »