Köpvillkor

Betalning

Vi använder Ecster som samarbetspartner för onlinebetalningar (Handelsbanken). Ecster erbjuder en smidig checkout med faktura, kort och swishbetalning, där du använder bank-id för säker identifiering.

ecster badge

International orders

For international customers, we offer card payment and 14 days return policy. Shipping cost is added, calculated by weight and visible in the checkout. Goods are shipped out within 5 working days. 

Faktura special

Vill du beställa till en skola eller kommunal/statlig verksamhet? Vi erbjuder faktura på 30 dagar och möjlighet till olika faktura- och leveransadresser samt speciell märkning. För att göra det behöver du mejla din beställning till oss på info@fagert.se

Frakt

Kostnaden för emballage, packning och porto ingår i priset, för dig som bor i Sverige. Vi skickar dina mönster som brev för snabb leverans hem till din brevlåda.

Om du bor utomlands tillkommer en fraktavgift som beror på vikt.  Du kan se fraktkostnaden för din order när du går vidare till kassan.

Leverans

Vi skickar med PostNord.

Dina varor levereras som brev och är oftast så litet att det levereras direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till Ditt närmsta postkontor eller utlämningsställe.

Räkna med 2-5 arbetsdagars leveranstid. Oftast levererar vi snabbt, vi har ca 3000 varor i lager. Vi skickar leveranser 3 gånger per vecka, i regel varje måndag, onsdag och fredag.

Kontakta oss gärna vid brådskande leveranser så kan vi kanske skynda på lite extra. Om din ordersumma överstiger 1000 kr eller väger mer än 500 g skickar vi försändelsen med spårbarhet.

Under sommaren har vi begränsade öppettider vilket påverkar leveranstiden. Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå pga PostNord.

Sommar 2021: Dessa dagar har vi planerat för leveranser:

V25, 26, 27: Två till tre gånger per vecka

V28: Två gånger per vecka

V29-31: Två till tre gånger per vecka

Ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra Ditt köp inom 14 dagar från det att du beställde. Varan skall vara oanvänd och oskadad, mönsterpåsen får ej vara öppnad. Vid retur eller byte av varor betalar du själv samtliga fraktkostnader. Kontakta oss gärna innan du skickar tillbaka något. 

Ångerrätten gäller inte klippta metervaror och digitala produkter.

Reklamationer

Kontakta oss alltid om det är något fel på varan, så löser vi det på bästa sätt. Ditt köp regleras i Distansförsäljningslagen och Konsumentköplagen.

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@fagert.se