Nysytt

 1. Swedish Tracing Paper

  Swedish Tracing Paper

  Ny produkt hos oss är "Swedish tracing paper". Det är ett pappersliknande material (nonwoven) som tillåter dig att rita ut och ändra dina dyra pappersmönster utan att klippa i dem. Materialet är genomskinligt, mjukt och följsamt, och rivs inte sönder i kanten när du hanterar det och sätter nålar. Det prasslar inte och rullar sig inte som papper gör. En annan fördel är att det inte glider på tyget som papper kan göra. Du kan till och med sy i det och prova plagget innan du klipper i dyrbara tyger!

  Användningsområden:

  • Rita av känsliga mjukpappersmönster
  • Rita ut ett mönster för att använda i flera storlekar
  • Göra ändringar i befintliga mönster
  • Göra ett mönster från ett klädesplagg

  Vill du prova? Swedish Tracing Paper

  Läs mer »
 2. Öppettider

  Gott Nytt År!

  Information om öppettider framöver: 27 dec öppet 28 dec stängt 29 dec stängt 30 dec stängt 2 jan stängt 3 jan stängt 4 jan stängt 5 jan öppet Gott Nytt År!

  Läs mer »
 3. Sommaröppettider

  Då var det dags för sommar och semester igen, och vi har öppet men något längre leveranstider kan förekomma. Följande dagar levererar vi beställda varor i sommar:

  V25. Må, On

  V26. Må

  V27. Inga leveranser

  V28. Må, On

  V29. Må, To

  V30. Inga leveranser

  V31. Må, On, Fr

  semester-(2)_1
  Läs mer »
 4. Sju fräscha nyheter från Jalie

  Sju fräscha nyheter från Jalie - trikåkläder för sport, dans, isdans och tävlingsdans. Både vuxen och barnstorlekar ingår i Jalies mönster!

  CarmenCora

  Läs mer »
 5. Öppettider över Jul och Nyår

  JulfagertV 51. Leveranser mån, ons, fre V 52. Stängt V 1. Leverans tis V 2. Leveranser mån, tor Planerade öppettider, maila gärna vid brådskande leveranser. God Jul!

  Läs mer »